Från luftkonditionering till värmepumpar

Ludvika Kylservice arbetar med försäljning, installation och service av kylanläggningar och frysanläggningar, luftkonditionering, AC i fordon, avfuktare och värmepumpar. Vi hjälper privatpersoner, företag och kommuner runt om i Ludvika, Smedjebacken och Grängesberg att hitta rätt system för kyla och värme.

ROT-avdrag

När du anlitar oss på Ludvika Kylservice för hjälp med luftkonditionering eller installation av en värmepump kan du använda dig av ROT-avdraget. Läs mer om det på www.skatteverket.se.

VÄRMEPUMPAR

Vi erbjuder pumpar för bergvärme, luft-vatten och luft-luft. Vi sköter installationen, servar och reparerar din pump. Vi hjälper dig hitta den bästa pumpen just efter dina behov och förutsättningar.

Bergvärme

Ger en jämn och skön inomhustemperatur - under vintern värme och under sommaren kyla. Man utnyttjar helt enkelt den solvärmen som finns lagrad i berggrunden.

Luft-vatten

Ett effektivt uppvärmningsalternativ till bergvärme om det inte ska borras i berg. En luft-vattenpump använder den energi som redan finns i utomhusluften och skapar en skön värme.

Luft-luft

Ett mycket bra komplement med en luft-luftpump i de hus där direktverkande el finns. Ger dessutom en skön luftkonditionering och rätt temperatur oavsett årstid.

KLIMATANLÄGGNINGAR

Skriv härVi utför installation av AC/klimatanläggningar i alla typer av fordon - energisparande, autoreglering för en behaglig och jämn temperatur. Vi kan även hjälpa till med service och underhåll av befintliga klimatanläggningar för att ge bästa hållbara miljö i fordonet.

KYLANLÄGGNINGAR

Vi arbetar med kylanläggningar för bl.a. storkök och livsmedelsindustrin och det innefattar:

- Vätskekylaggregat

- Rumskylare för kontor

- Kompletta kyl- och frysrum
- Fordonskyla, transport och hyttklimat

Dragfri kyla perfekt för kontor och sovrum